СРБИЈА ХОМБУ И ДОЂОИ
САВЕТНИЦИ СРБИЈА ХОМБУ
ДАН-ЧЛАНОВИ
ТРЕНИНЗИ-ИНФОРМАЦИЈЕ
ДАН-ТЕСТИРАЊА
—  КЈУ-РАНГИРАЊЕ
—  КЈУ-ТЕСТИРАЊА
 
СЕМИНАРИ
КАРАТЕ ДЕМО (ЕНБУТАИКАИ)
РАЗМЕНЕ КУЛТУРЕ
ТУРНИРИ
—  ДРУГЕ АКТИВНОСТИ
 
ПОСЕТЕ СРБИЈА ХОМБУ
ПОСЕТЕ ОКИНАВИ
ПОСЕТЕ ЈАПАНУ
 
ФОТО-ГАЛЕРИЈЕ
ВИДЕО-КЛИПОВИ
 
ПОВЕЗАНИ ДОЂОИ
 
ИНФО. СА ОКИНАВЕ
—  ДРУГЕ ИНФОРМАЦИЈЕ
 
ГЛАВНИ ОКИКУКАИ ВЕБ-САЈТ
ДРУГИ ОКИКУКАИ САЈТОВИ
—  ОКИНАВА НОВОСТИ
—  ДРУГИ ВЕБ-САЈТОВИ
 

• СЕМИНАРИ 2019.:.АПРИЛ - АПР/МАЈ - АРГЕНТИНА - ЈУНИ - ОКТОБАР - НОВЕМБАР

УЕЧИ-РЈУ СЕМИНАР У УКРАЈИНИ
КИЈЕВ (1. ~ 3. НОВЕМБАР 2019.)

   

СЕМИНАР ТРАДИЦИОНАЛНОГ УЕЧИ-РЈУ ОКИНАВА КАРАТЕА одржан је у Украјини, у Кијеву, од 1. до 3.11.2019. који је водио Поповић Владимир (Кјоши 8 Дан). Семинар је био у организацији ОКИКУКАИ УЕЧИ-РЈУ "ОНАМИ" ДОЂО, који води Билоногий Олег (3. Дан Шидоин).

На крају семинара одржано је и тестирање за ученичке Кју и мајсторске Дан рангове.

 
 
 
 
 
 

Сахневич Олександр, успешно је положио тест за ранг 1. Дан, а Донец Љуљи (Донець Юлія) је уручен сертификат Окинава Каратедо асоцијације из Јапана за 1. Дан ранк за који је полозила у априлу ове године.

За ранг 1. Кју тест су положили: Јуриј Курило (Юрій Куріло), Харков Дођо и Семенов Олексеј (Семенов Олексiй), "Онами" Дођо.

 
САХНЕВИЧ ОЛЕКСАНДР
1. ДАН

(УКРАЈИНА)

НАЗАД: НА ВРХ СТРАНЕ ИЛИ НА МЕНИ: СЕМИНАРИ

• • •

УЕЧИ-РЈУ СЕМИНАР У МАКЕДОНИЈИ
ВЕЛЕС (18. ~ 20. ЈУНИ 2019.)

   

Петнаести по реду УЕЧИ-РЈУ ОКИНАВА КАРАТЕДО СЕМИНАР одржан је у Македонији, у Велесу, од 18. до 20.10.2019. Семинар је био у органозацији ОКИКУКАИ УЕЧИ-РЈУ МАКЕДОНИЈЕ, а водио га је Димитиески Милан (Кјоши 7. Дан) уз асистенцију Видевски Борета (4. Дан Ђун-шихан).

У оквиру семинара одржано је и тестирање за ученичке Кју-рангове. Такође, уручени су сертификати Окикукаи асоцијације са Окинаве члановима који су положили за Дан-рангове у априлу 2019: за 4. Дан, Видевски Борету; за 2. Дан, Левков Левку, и за 1. Дан, Фаркаш Анамарији, Трајковски Јовану, Видевски Анастасији и Димов Дарку.

 
 
 
 

НАЗАД: НА ВРХ СТРАНЕ ИЛИ НА МЕНИ: СЕМИНАРИ

• • •

УЕЧИ-РЈУ СЕМИНАР У ИТАЛИЈИ
МИЛАНО (7. ~ 9. ЈУНИ 2019.)

   

У периоду од 7. до 9. јуна 2019. одржан је редовни УЕЧИ-РЈУ ДЕНТО КАРАТЕ СЕМИНАР у Милану у Италији, који је водио Поповић Владимир (Кјоши 8. Дан). Семинар је организовао Палумбо Гаетано (3. Дан, Шидоин) инструктор УЕЧИ-РЈУ КУРООБИКАИ ДОЂО-а из Милана.

У оквиру семинара одржани су и испити за ученичке КЈУ рангове и ИСПИТ ЗА 3. ДАН РАНГ за инструктора Курообикаи огранка у Песару.

 
 
 
 
 

НАЗАД: НА ВРХ СТРАНЕ ИЛИ НА МЕНИ: СЕМИНАРИ

• • •

УЕЧИ-РЈУ ОКИНАВА КАРАТЕДО
И РЈУКЈУ КОБУДО КЕНРЈО-РЈУ
СЕМИНАР У АРГЕНТИНИ
БУЕНОСАИРЕС (28. АПРИЛ ~ 3. МАЈ 2019.)

   

Међународни семинар Уечи-риу Окинава Карате-до и Рјукју Кобудо Кенрјо-рју одржан је у Буеносаиресу у Аргентини од 28. априла до 3.маја 2019. Дванаест мајстора са Окинаве на челу са Аракаи Такашијем (Кјоши 8Дан Карате и Кобудо) је водило овај семинар.

Организатор семинара била је Окикукаи асоцијација Аргентине (АКАО) коју воде Фабио Кристиани, Кјоши 7. Дан , Серђо Бурегон, Ренши 6. дан и Данијел Ромеро, Шихан 5. Дан. На семинару је учествовало више од 200 Уечи-рју вежбача из Јапана, Аргентине, Бразила, Чилеа, Србије и Италије. Велику подршку семинару пружио је сенсеи Каору Мијаги, Ханши 9 Дан са својим ученицима.

Дан-тестирање одржано је 27. маја пред почетак семинара. Тест је успешно прошло 27 кандидата.

На семинару Србију је представљао Димитриески Милан (Кјоши 7. Дан), а Италију Палумбо Гаетано (3. Дан). Нашем представнику Димитрики Милану, вежбачи из Аргентине и Бразила најавили су своју посету Србији, Београду, и учествовање на Уечи-рју Карате и Кенрјо-рју Кобудо семинару који ће се одржати у мају 2020. године.

 
 
 
 
 
 

НАЗАД: НА ВРХ СТРАНЕ ИЛИ НА МЕНИ: СЕМИНАРИ

• • •

УЕЧИ-РЈУ СЕМИНАР У УКРАЈИНИ
КИЈЕВ (29. АПРИЛ ~ 2. МАЈ 2019.)

   

У периоду од 29. априла до 2. маја 2019. године, Поповић Владимир (Кјоши 8. Дан) водио је УЕЧИ-РЈУ КАРАТЕДО СЕМИНАР у Украјини, Кијеву, који је организовао Бiлоногий Олег, Шидоин 3. Дан, инструктор ОКИКУКАИ 'ОНАМИ' ДОЂО-а.

У оквиру семинара одржани су и испити за КЈУ рангове.

 
 
 
 
 
 

НАЗАД: НА ВРХ СТРАНЕ ИЛИ НА МЕНИ: СЕМИНАРИ

• • •

УЕЧИ-РЈУ СЕМИНАР У МАКЕДОНИЈИ
ВЕЛЕС (12. ~ 14. АПРИЛ 2019.)

   

У периоду од 12. до 14. априла 2019. године, Димитриески Милан (Кјоши 7. Дан) одржао је редовни УЕЧИ-РЈУ КАРАТЕДО СЕМИНАР у Македонији, Велесу, који је организовао Видевски Боре инструктор ОКИКУКАИ УЕЧИ-РЈУ ОКИНАВА ДОЂО-а.

У оквиру семинара одржани су и испити за КЈУ и ДАН рангове. Шест кандидата је успешно положило ДАН-тест, а инструктор Видевски Боре је промовисан у звање Ђун-шихан.
Резултате ДАН-тестирања мгогу се погледати овде: ДАН-ранг тестирање у Велесу

 
 
 
 

НАЗАД: НА ВРХ СТРАНЕ

.
НА МЕНИ "СЕМИНАРИ"